עוגת שמנת כל שבת / ניימרק

    עפר גדנקן No Comments on עוגת שמנת כל שבת / ניימרק
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    החומרים לבסיסים:
    • תבנית אינגליש קייק.
    • חבילת ביסקוויטים.
    • 2 שמנת חמוצה 15%
    • 400 מ"ל חלב.
    • 2 חבילות 'פודינג' וניל עלית.

    אופן ההכנה:
    • להניח ביסקוויטים בקרקעית התבנית.
    • לרוקן קופסת שמנת לקערה.
    • למלא בתוך אותה קופסה את החלב, לערבב מעט תוך כדי, הוספת חבילת 'פודינג'.
    • לשפוך את התכולה בתבנית.
    • להניח מעל ביסקוויטים ולהניח מעל את התכולה הנוספת.
    • לגיוון, אפשר לגרד בפומפייה מעל הכל מעט שוקולד מריר פרה עלית
    • לשים שקית הקפאה מעל ולהניח הכל בתוך המקרר למשך מספר שעות (רצוי לילה שלם). עד לקבלת מבנה יציב.



    0 תגובות